banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 

Opzeggen en wijzigingen

Opzeggingen kunnen tot en met 30 april worden ingediend via het digitale opzegformulier, te vinden op de BMHV site, achter de inlog op LisaTEAM, vervolgens onder "Club” en "Opzegformulier”. De opzegging wordt direct verwerkt in Lisa en je ontvangt een bevestiging per mail. 

Voor het opzeggen ná 30 april, en voor lidmaatschapsvorm-wijzigingen dien je contact op te nemen met de ledenadministratie via email [email protected]

Conform genomen besluit in de ALV van 22 mei 2014 dienen opzeggingen vóór 1 mei van ieder jaar schriftelijk plaats te vinden. Dit in verband met het samenstellen van de teams en opgave hiervan aan de KNHB voor het volgende seizoen. Bij niet tijdig opzeggen loopt het lidmaatschap door en wordt de hele contributie voor het komende seizoen geïnd. Daarbij dupeer je bovendien het team waarbij je dan ingedeeld wordt. Bij twijfel adviseren we onze leden uit voorzorg op te zeggen, eventueel opnieuw aanmelden is kosteloos. Mondelinge of andere mededelingen zullen nooit als zodanig geaccepteerd worden.

 

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey Sponsors

Club Sponsors