banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 

De BMHV is volop in beweging om activiteiten te organiseren om ervoor te zorgen dat de (Jongste) Jeugd lekker kan blijven hockeyen ondanks de aangescherpte maatregelen. Ben jij nog geen lid, maar wil je wel eens weten hoe het is om met andere leeftijdgenootjes te hockeyen? Meld je dan nu aan voor een gratis proeftraining . Klik HIER voor meer informatie, aanmelden kan via [email protected] o.v.v. proeftraining.

Turners bij de BMHV, jeugdjournaal uitzending en artikel Baarnsche Courant

22-2Heb je de uitzending nog niet gezien, kijk het hier terug https://jeugdjournaal.nl/artikel/2369547-turnsters-trainen-vanwege-corona-mee-met-hockey-atletiek-en-voetbal.html

en lees in de bijlage ook het leuke stukje uit de Baarnsche Courant
Lees meer

RECTIFICATIE

13-2 Beste jeugdleden en ouders,
 
Wij hopen dat jullie genieten van dit heerlijke winterweer, een leuk alternatief voor de wedstrijden en trainingen die nu jammer genoeg niet kunnen doorgaan. Gisteren communiceerden wij dat als het weer het zou toelaten er in de voorjaarsvakantie toch een training aangeboden zou worden voor de jeugd.
Lees meer

Vacature Jongste Jeugd Commissie

26-1 Lijncoördinator Funkeys en Benjamins


Leuk he? Al die kleine, enthousiaste hockeyspelers bij onze club! De jongste jeugd bij BMHV (kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 10 jaar) zetten in verschillende linies hun eerste en volgende sportieve stappen op de velden van Baarn.


BMHV is een vereniging. Dat be
Lees meer

Update programma onderlinge wedstrijden tot aan voorjaarsvakantie

21-1 We zijn weer begonnen! Ondanks kou, regen en wind zien we alle jeugdteams weer vol enthousiasme trainen en onderling wedstrijden spelen. En dat is waar deze tijd om vraagt: doorzettingsvermogen en veerkracht. Dingen die we vol trots en dankbaarheid terugzien bij onze leden. In het kader van de huidige en de aankomende maatregelen hebben het Train
Lees meer

Sportways Hockeykampen bij de BMHV

14-1 Ben jij klaar voor 2021?!Pak je agenda er maar bij, het is tijd om plannen te maken voor het nieuwe jaar! Wij hebben nu al zin in 2021, met heel veel training, wedstrijden, clinics, fun en hockey, hockey, hockey.
Om in de vakanties óók te blijven hockeyen, zijn er de SportWays Hockeykampen bij ons op de club. Tijdens deze kampen ga je fanat
Lees meer

Keeperskooi voor onze keepers!

7-1Ondanks alle Covid-19 perikelen is onze keepersclub Zero volop bezig het modernste keeperscentrum van Midden-Nederland te worden. Sinds een week beschikt de BMHV over een heuse keeperskooi waarmee de reflexen van keepers nog beter getraind kunnen worden. Dit alles is financieel mogelijk gemaakt door onze nieuwe clubsponsor: Lead Healthcare, wellich
Lees meer

Samen fietsen!

4-11 De dagen zijn kort, het is vroeg donker. We adviseren onze (jeugd-) leden om altijd samen te fietsen, van en naar de BMHV-trainingen en de fietsverlichting regelmatig te controleren.
Lees meer

Toegang (registratie) en regels op ons terrein

30-9 We vragen alle bezoekers van ons terrein zich bij elk bezoek aan te melden via deze LINK.   Als lid: er kan ingelogd en vervolgens akkoord gegeven worden op de gezondheidsverklaring en (verwachte) start- en eindtijd van aanwezigheid op het terrein. Als bezoeker: er dient een naam, e-mailadres, telefoonnummer en optioneel de c
Lees meer

Praktische Q&A over hockey en Corona

1-10 Ik ben verkouden, mag ik wel of niet komen trainen? Iemand uit mijn huishouden is positief getest, mag ik a.s. zaterdag meespelen?
Ik ben 11 jaar, moet ik dan een mondkapje op in de auto naar een uitwedstrijd?

Voor dit soort praktische vragen verwijzen we je graag naar dit document van de KNHB en het&n
Lees meer

Fitprogramma FTB vanaf 14 jaar

28-3 Beste Ouders en Verzorgers,
Op dit moment heeft de wereld te maken met het COVID-19 Coronavirus. Zoals u weet en ervaart zijn de kinderen noodgedwongen thuis en kunnen ze niet naar school of naar hun sportvereniging.
Wij kunnen ons goed voorstellen dat het voor kinderen niet fijn is om binnen te moeten blijven. Al
Lees meer

Fitprogramma FTB t/m 14 jaar

28-3 Beste Ouders en Verzorgers,
Op dit moment heeft de wereld te maken met het COVID-19 Coronavirus. Zoals u weet en ervaart zijn de kinderen noodgedwongen thuis en kunnen ze niet naar school of naar hun sportvereniging.
Wij kunnen ons goed voorstellen dat het voor kinderen niet fijn is om binnen te moeten blijven. Al
Lees meer

Wat KAN en/of MOET je doen in het geval van blessures?

2-11 Hockey is een prachtige, snelle en uitdagende sport. Toch kunnen er dingen misgaan, waarvan nare blessures het gevolg kunnen zijn. Bij de BMHV vinden wij het belangrijk om dit soort situaties waar het kan te voorkomen en (als er toch iets gebeurt) de gevolgen daarvan zo klein mogelijk te houden.
Lees meer

Met je team op Instagram, Facebook en Twitter van de BMHV?

28-8 Wil je ook met je team extra aandacht op de BMHV sociale pagina's van Instagram, Facebook en Twitter? 
Heel simpel: Zend na afloop van de wedstrijd of training een teamfoto via whatsapp naar Pien 06-41846841 en vermeld daarbij om welk team het gaat, het team en de clubnaam van de tegenstander en de uitslag. En dan 'like & share'...
Lees meer

 

Vandaag jarig

Peter de Gier
David Met
Michiel Schroth

Statistieken

Aantal leden 969
Nu online 3
Leden met @ 99,9%
SMS Bereik 69,7%
Pasfoto's 95,0%

Adres & Route

Agenda

25-2 Installatie LED verlichting
26-2 Installatie LED verlichting

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors