banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

Fitprogramma FTB t/m 14 jaar

Nieuws afbeelding 28-3

Beste Ouders en Verzorgers,

Op dit moment heeft de wereld te maken met het COVID-19 Coronavirus. Zoals u weet en ervaart zijn de kinderen noodgedwongen thuis en kunnen ze niet naar school of naar hun sportvereniging.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het voor kinderen niet fijn is om binnen te moeten blijven. Als fysiotherapeuten weten wij hoe belangrijk bewegen voor kinderen is.

Daarom hebben wij in samenwerking met de BMHV voor jeugdspelers een fitprogramma gemaakt met leuke oefeningen die ze thuis, samen met het gezin kunnen doen.

Kinderen kunnen met deze oefeningen punten scoren en een medaille verdienen (brons, zilver of goud). Zij kunnen ook proberen om hun eigen score te verbeteren. Op deze manier proberen wij het oefenschema leuk te maken en hopen wij dat we de spelers op deze manier kunnen helpen in de voorbereiding op een hopelijk zo snel als mogelijke hervatting van de hockeycompetitie.

Op de volgende pagina lees je hoe je mee kunt doen en samen met je gezin thuis kunt sporten. Het beste resultaat wordt behaald als de kinderen tijdens het oefenen begeleid, gemotiveerd en positief gestimuleerd worden om hun oefeningen uit te voeren. Het puntensysteem uit het oefenprogramma kan daarbij helpen. Zorg voor een veilige oefenomgeving, voldoende toezicht op de kinderen en volg de adviezen m.b.t. corona van het RIVM nauwkeurig op.

Help ons om zo veel als mogelijk kinderen maar ook volwassenen in beweging te houden. Dit kun je doen door het oefenprogramma te delen met familie, vrienden en collega’s.

Succes met de oefeningen, en stay safe! Met sportieve groet,

Michael van der Veer Fysiotherapeut

Team FTB Sport Medisch Centrum

Bijlage

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors