banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

Sportways Meivakantie: Ga je mee het hockeyveld op met Daan?

Nieuws afbeelding 10-4


Wil jij de laatste weken van dit hockeyseizoen met gloednieuwe skills op het hockeyveld schitteren? Tijdens het hockeykamp van SportWays in de meivakantie komt niemand minder dan Daan Dekker langs om samen met jou aan de slag te gaan met jouw basistechnieken én om jou zijn beste hockeymoves te leren.

Daan maakte 2 jaar geleden de overstap naar AH&BC Heren 1 én speelt voor het Nederlandse zaalhockeyteam. Deze ijzersterke verdediger is alle aanvallers de baas en laat geen enkele bal passeren.

Daan komt naar het hockeykamp in de meivakantie, van 3 tot en met 5 mei 2021. Ben jij tussen de 5 en de 13 jaar oud? Meld je dan hier aan!

Aarzel je nog om zo ver vooruit te plannen? Logisch, maar geen zorgen! We gaan er vanuit dat de hockeykampen door kunnen gaan zoals gepland. SportWays heeft meerdere protocollen klaarliggen, die in 2020 met succes toegepast zijn op alle dagkampen in Nederland. Daarnaast organiseerde SportWays al meerdere hockeyclinics op verschillende clubs in 2021. Lees meer meer over de policy van SportWays met betrekking tot het Coronavirus.

Ga je mee het hockeyveld op met Daan Dekker?

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors